Вторник, 28 Септември 2021 23:22
Алекс Николов и Георги Татаров: Започваме борбата за петото място
Снимка: Костадин Андонов/БФВ

Разочарованието в българския лагер логично преобладаваше след драматичната загуба от Полша с 2:3 на Световното първенство по волейбол за мъже до 21 години в България и Италия.

„Тежък мач с много емоции. Но в крайна сметка значение има само крайният резултат, така че разочарованието преобладава. Сега ще се борим за петото място, което също изобщо не е зле. Особено за нас, по-малките. Много ще се радваме, ако го постигнем. И утрешният мач с Бразилия е много важен, за да се вдигнем от днешното разочарование“, заяви най-резултатният в срещата за България с 19 точки Александър Николов.

„Наистина в мача имаше много емоции. Стана хубава среща, но накрая най-важното е крайният резултат. Разбира се, петото място е нещо, което желаем. Както за нас по-малките, които преди един месец станахме втори и сега, ако успеем да сме пети, ще е голямо постижение, така и за другите момчета, за които това е последно Световно“, допълни Георги Татаров.

 

БФВолейбол благодари на своите партньори: Лидл България, Гаритидж парк, СпортДепо, ОМВ България, Аджибадем Сити Клиник, Юнион Ивкони, Бачково, Булсатком, Спорт Тото, Министерство на Туризма, Министерство на младежта и спорта.