Сряда, 06 Октомври 2021 12:20
Любо Ганев: Вратата на БФ Волейбол винаги е отворена за Владо Николов
Снимка: Костадин Андонов/БФВ

Владимир Николов напусна поста си като координатор на всички национални отбори. В интервю пред БФ Волейбол бившият национал изтъкна като мотив липсата на време за семейството и за ангажиментите, с които се издържа. Николов работи във федерацията на доброволни начала.

„Изключителни благодарности към Владо – коментира Любо Ганев, президент на БФ Волейбол. – Неговият принос към развитието на националните отбори е огромен. Истината е, че Николов не спря да работи всеотдайно през цялото време. И благодарение на това имахме такива успехи при подрастващите отбори. Николов е един голям професионалист, който не поиска нито една стотинка за ангажимента си. Аз го разбирам, подкрепям и съм щастлив, че бяхме заедно. Вратата на федерацията за Владо винаги ще бъде отворена. Ако някой ден реши да се върне, това ще се случи веднага. Той е отдаден на волейбола човек. Сигурен съм, че Николов няма да спре да е полезен на нашия спорт.“

Ганев добави, че на този етап няма да има координатор на националните отбори. През следващата седмица ще бъде свикан управителният съвет на федерацията, който ще изслуша докладите на всички треньори.