Сряда, 28 Декември 2022 13:37
Николай Иванов е новият координатор на националните отбори
Снимки: БФВ

Николай Иванов беше избран за координатор на националните отбори по волейбол. Бившият ас на тима ще отговаря за всички формации в мъжко и женско направление.

„Дойде точното място да се реализира тази идея за съвместна работа по веригата – обясни Иванов. - Не може да се работи на парче и всеки да е сам за себе си. Иначе няма как да постигаме резултати. Тази работна среща, която направихме, беше много ползотворна. Вече няма да им „Кажи на треньора, че искам еди кой си в отбора, защото ще ми свърши повече работа!“ Това време е отминало и нещата трябва да се поставят на друга основа. Много по-задълбочена работа и обмяна на опит. Това ще е от полза за всички, най-вече на състезателите. Живеем в динамично време. За една година един състезател може да предизвика внимание на друг отбор. Не трябва да губим излишно време, а да се търси веднага резултат.

 

thumbnail  80A6309

Длъжността, която вече ще съществува, е звено между всички национални формации и федерацията. Идеята е ясна – да се върши работа и да се постигат успехи. Нуждаем се от положителни емоции.“