Вторник, 18 Октомври 2022 10:28
Христо Стоичков: Винаги съм с вас!

Христо Стоичков, най-успелият български футболист, отправи видео поздрав от Маями по случай 100-годишнината на волейбола в България. Ето какво каза Кавалера на златната топка:

Приятели!

Колеги!

Любо!

Не ми стигат думите да ви кажа колко много се радвам за Вашия юбилей! 100 години! И продължавате да сте все така успешни, готини и да младеете… Не ви правя комплименти. Огледайте се сега когато сте се събрали всички за юбилея и ще видите, че съм прав!

Наистина много съжалявам, че не мога да бъда сред вас на този специален празник! Аз губя, но пък вие печелите, защото играете и то винаги на световно ниво!

Но да знаете - аз винаги съм бил с вас! С вас съм и сега, макар и на 11 хиляди километра от България. С някои от вас сме израснали заедно на Червено знаме! После трупахме слава за България!

Волейболът е един от най-любимите ми спортове! А президентът на федерацията Любо Ганев е един от най-близките ми приятели! Времето на целия купон няма да стигне да ви разкажем всичките ни истории, но … не за това сте се събрали.

Волейболът продължава да е лице на българския колективен спорт! Благодарение на вас! Дръжте го, високо вие – високите момичета и момчета на България! Вие го можете!

Прегръщам ви всички! Прегръщам те специално и теб Любо! Гордея се, че точно ти си президент на федерацията на точно този специален ден! 100 години висота, а не самота!

Да, времената са трудни не само за волейбола, но и въобще за целия ни спорт. Но вие знаете как да се върнете на пол позишън и скоро ще го направите! Убеден съм на сто процента сега на 100-годишния ви юбилей!

Наздраве!

Поздрави от Маями и наздраве! Скоро ще се видим!