Четвъртък, 07 Май 2015 11:05
БФВолейбол и BGvolleyball.com правят конкурс за детска рисунка на тема „Аз обичам волейбола”

BGvolleyball.com и Viasport.bg в сътрудничество с Българска федерация по волейбол обявяват конкурс за детска рисунка на тема „Аз обичам волейбола”. Поводът е предстоящото европейско първенство за мъже от 9 до 18 октомври 2015 г., което България и Италия ще приемат съвместно мачовете.

В столичната зала „Арена Армеец” ще се играят срещите от група „А”, където са България, Германия, Чехия и победителят от Испания – Холандия. Варненският Дворец на културата и спорта пък ще приеме двубоите от група „С”, където са Полша, Белгия, Беларус и победителят от Словения – Португалия.

В конкурса за рисунка с тематика могат да се включат всички ученици от първи до 10 клас. Няма ограничение в броя на подадените картини, нито пък в техниката на рисуване.

Специално жури от представители на медиите, федерацията, както и от щаба на националния отбор, и от хора, вещи в изобразителното изкуство ще оцени рисунките на децата. Най-добрите 20 от тях ще бъдат изложени във фоайетата на двете зали–домакини на шампионата у нас. Техните автори пък ще получат различни награди – билети за двубоите на България, топки с автографи на нашите играчи, както и друга спортна екипировка за волейбол.

Очакваме вашите рисунки на адреса на Free Media Group, част от която са Viasport.bg и BGvolleyball.com:

София 1592, бул. “Христофор Колумб” 43, Еврохолд Бизнес Център.

Крайният срок за получаване на конкурсните творби е 1 септември 2015 г.

Очакваме ги с интерес!

За допълнителна информация за конкурса, пишете ни на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .