Неделя, 31 Юли 2022 20:26
Любомир Ганев: Подали сме заявка за домакинство за световното първенство U21 догодина
Снимки: startphoto.bg

Доволен съм от момчетата, работим правилно при подрастващите, коментира президентът на БФ Волейбол

Президентът на БФВолейбол и член на Изпълкома на БОК Любо Ганев бе на летище София, за да посрещне медалистите от националния отбор на България U20 от изминалия Европейски младежки олимпийски фестивал в Банска Бистрица (Словакия).

"Доволен съм от момчетата, разбира се. Личи си, че при подрастващите работим правилно, с желание и ентусиазъм. Абсолютно всички от състезателите и треньорските щабове се влагат максимално в тренировъчния процес. Нормално е резултатите да дойдат", каза Ганев пред медиите на летището.

„Има доста момчета, които могат да отидат в мъжкия тим. Засега обаче трябва да се съсредоточат върху предстоящите изяви. Предстои Европейско първенство през септември. Живот и здраве за тази селекция ще има и Световно първенство догодина, за което сме заявили нашата кандидатура да бъдем домакини. Така че нека момчетата да си изиграят тези шампионати и да покажат на какво са способни. Със сигурност някои от тях, както и тези, които вече са попаднали, ще продължат в редиците на мъжкия национален отбор", коментира още президентът на БФВолейбол.