Неделя, 10 Септември 2023 11:17
Президентът на CEV и президентът на БФВ поздравиха доброволците и подавачите на топки във Варна
Снимка: bfv.bg

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич, първият вицепрезидент на CEV Ренато Арена и президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев поздравиха лично всички доброволци и подавачи на топки във Варна за усърдната им работа за провеждането на Европейското първенство по волейбол за мъже на българска земя на възможно най-високо ниво.

 

 Боричич, Арена и Ганев се срещнаха с българските деца, помагащи цялостно за организацията на шампионата и за мачовете в Двореца на културата и спорта. Ръководителите на Европейската конфедерация и шефът на Българската федерация излязоха на официалното игрище в зала "Конгресна" заедно с децата, за да засвидетелстват своята признателност към тях.

 

 "Благодаря ви за всеотдайността. Без вас провеждането на Европейското първенство на равнище, което превръща България в пример за отлична организация на най-престижни волейболни шампионати, е невъзможно. Вече получихме поздравления от ръководството на CEV, че за пореден път сме оправдали доверието им по възможно най-добрия начин. Тези поздравления са за целия екип от българския организационен комитет и за всички вас, които се превърнахте в неразделна и изключително важна част от шампионския организаторски отбор", заяви президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев.