Сряда, 20 Декември 2023 16:53
12 отбора от 5 силни волейболни нации ще участват в "А1 Звезди на бъдещето"

Любимецът на волейболните фенове – дългогодишният капитан на националния отбор за мъже Владимир Николов, и състезателките от женския отбор на Левски София заедно с треньора Петър Шопов ще присъстват на официалното откриване на третия международен турнир за момчета и момичета "А1 Звезди на бъдещето", организиран от "синия" клуб.

 

 Официалното откриване е в четвъртък, 21 декември, от 11 часа в спортна зала "Левски София", която е домакин на престижното състезание, продължаващо до 23 декември.

 

 Освен Владимир Николов на церемонията ще присъства и другият президент на ВК "Левски София" - Давид Давидов, както и координаторът на националните отбори към Българската федерация по волейбол, бившият разпределител на България Николай Иванов, административният директор на БФВ Станислав Николов и турнирният директор Атанас Гаров.

 

 За участващите в турнира близо 200 таланти ще има и още изненади от едни от най-големите действащи имена в европейския и световния волейбол.

 

 Третото издание на международната надпревара е от 21 до 23 декември 2023 г. Входът за зрители в зала "Левски София" е свободен. Отделно от възможността всички желаещи да гледат звездите на бъдещето в залата, всички мачове ще бъдат излъчвани на живо на официалния YouTube канал на ВК "Левски София". Своевременна информация и снимки от турнира може да следите и на официалния профил в инстаграм – A1 Future Stars Cup.

 

 Клубове от пет силни волейболни нации - България, Италия, Полша, Русия и Сърбия, ще играят в третото издание на „А1 звезди на бъдещето".

 

 2023 Schedule Girls

 

 За шампионската купа при момчетата ще се борят италианският Дяволи Роза, руският Факел (Нови Уренгой), сръбският Цървена звезда и българските Левски София, Берое (Стара Загора) и Люлин.

 

 При момичетата ще участват италианският Перуджа, сръбският Цървена звезда, руският Нижни Новгород, полският Стежица и българските Левски София и ЦПВК.

 

 Турнирът "А1 Звезди на бъдещето" ще се проведе с подкрепата на Българската федерация по волейбол.

 

2023 Schedule Boys

 

 

 

ПРОГРАМА - МОМИЧЕТА

21 декември (четвъртък)
 

9:15 часа
Левски - ЦПВК
Перуджа - Стежица
Нижни Новгород – Цървена звезда

14:30 часа
Левски - Цървена звезда
Перуджа" - ЦПВК
Нижни Новгород - Стежица

22 декември (петък)

11:00 часа
Левски - Перуджа
ЦПВК - Нижни Новгород
Стежиц - Цървена звезда

16:00 часа
Левски - Стежица
ЦПВК - Цървена звезда
Перуджа - Нижни Новгород
 

23 декември (събота)
 

12:00 часа
Левски - Нижни Новгород
ЦПВК - Стежица
Перуджа - Цървена звезда

 

ПРОГРАМА - МОМЧЕТА
 

21 декември (четвъртък)

11:45 часа
Левски - Берое
Цървена звезда - Факел
Дяволи Роза - Люлин

16:15 часа
Левски – Люлин
Берое - Цървена звезда
Факел" - Дяволи Роза

22 декември (петък)

 9:15 часа
Левски - Цървена звезда
Люлин - Факел
Берое - Дяволи Роза

14,00 часа
Левски - Дяволи Роза
Берое - Факел
Люлин - Цървена звезда

23 декември (събота)

 10:00 часа
Левски - Факел
Люлин - Берое