Петък, 26 Януари 2024 10:22
БФ Волейбол дари топки и табло  на Община Плевен

Любомир Ганев от името на БФ Волейбол дари на Община Плевен професионални топки и табло за отброяване на резултата. Президентът на федерацията се срещна с кмета д-р Валентин Христов. Градоначалникът покани Ганев да бъде ВИП-гост на церемонията по обявяване на най-добър спортист на Плевен за 2023 г. Наградата спечели Ивет Горанова.
Ганев и д-р Христов обсъдиха възможностите за бъдещо партньорство между местната администрация и БФ Волейбол по линия на детския спорт и изграждане на спортни площадки в училищата.


Дарените топки и табло ще бъдат използвани от Община Плевен за различни спортни мероприятия.
 

„Нашите врати винаги са отворени към хора, които искат да развиват спорта – коментира Ганев. - В лицето на д-р Христов виждам човек, който милее за децата и бъдещето на спорта. Очаквам ползотворно бъдещо партньорство. Плевен винаги е бил град с много спортни традиции."
 

На срещата и награждаването присъства също Борис Халачев, координатор на международната дейност в БФ Волейбол. Визитата беше организирана от Ваня Първанова, директор на отдел „Спорт" към община Плевен. Тя е и международен съдия по волейбол.