Петък, 06 Февруари 2015 11:19
Мениджърът на „Марица“: Продължаваме да се борим за титлата

Продължаваме да се борим за постигането на нашите цели“, заяви мениджърът на Марица (Пловдив) Борис Халачев два дни след неприятната загуба от Левски (София) с 1:3 и непосредствено преди следващия мач на отбора в женския шампионат срещу ВК „Казанлък“. Двубоят е днес от 17:30 часа в спортната зала ПУ „Паисий Хилендарски“.

Хубаво би било да спечелим първото място от редовния сезон, тъй като то осигурява минимум сребърен медал и най-вече домакинско предимство за плейофите, но шампионът се кове в самите плейофи.  Миналата година имахме домакинско предимство срещу ЦСКА в полуфиналите, но не успяхме да се възползваме от него.  Случвало се е и да сме първи от редовния сезон, но да не ставаме шампиони“, продължи Халачев.  Наистина загубата от Левски е неприятна и тежи, но тази загуба по никакъв начин не ни е отказала да преследваме шампионската титла и Купа България“, добави още той.

Трябва да победим Казанлък и се надявам тази победа да ни върне в правия път, да ни отърси от унилостта и да възвърне самочувствието ни.Търсим варианти за корекция в нашата игра и поведението на отбора за постигането на нашите цели“, завърши мениджърът на вицешампионките.