Четвъртък, 14 Октомври 2021 16:18
УС разгледа писмените отчети на националните треньори
Снимка: bvf.bg

Управителният съвет на БФ Волейбол разгледа на писмените отчети на всички национални селекционери за представянето на отборите им през годината. Сбирката стана чрез видео връзка заради пандемията от коронавирус. На следващо заседание треньорите ще бъдат поканени лично да направят доклади.

УС утвърди промени във финансовия план към договора с ММС. Също така и правилниците за провеждане на първенствата от „EFBET СУПЕР ВОЛЕЙ” – мъже, „ВИСША ЛИГА” – мъже и „ДЕМАКС ЛИГА” – жени за 2021 – 2022 г. Приета бе и „Наредба за провеждане на държавни първенства за подрастващи 2021-2022 г.

Управителният съвет гласува също „Правилник за структурата и дейността на Правната комисия към Българската федерация по волейбол“. Разгледан беше и докладът от проведената процедура за избор на кандидат за поста Председател на съдийската комисия към БФ Волейбол и беше утвърден Пенчо Ангелов. Ръководител на дисциплинарната комисия стана Иван Пиперков. Утвърдено бе и предложеното разпределение на топки MIKASA между клубовете-членове на БФ Волейбол.

УС утвърди и таблица с размера на таксите, дължими към Българска федерация по волейбол за издаване на международни трансферни сертификати извън юрисдикцията на Европейската конфедерация по волейбол.

„ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ „ВЕЛ ВОЛЕЙ”” – гр. Велико Търново бе приет за член на БФВ.